10. smotra – najuspješnija smotra ikad

U srijedu 29.05.2013. u hotelu Four Points by Sheraton Panorama Zagreb jubilarnu, 10 Smotru polaznika tečaja hrvatskoga znakovnog otvorili su učenici 2. razreda Osnovne škole Petar Zrinski koji su svojom izvedbom pjesme “Limači” na hrvatskom znakovnom jeziku oduševili sve prisutne.


Polaznici tečajeva, u 10 grupa, predstavili su se izvedbama poznatih pjesama na znakovnom jeziku te jednim skečom, odnosno Bajkom ispričanom na jedan posve nov način.


Uz brojne uzvanike Smotru je svojim dolaskom uveličala posebna gošća: glazbena umjetnica Josipa Lisac čiju je pjesmu “O jednoj mladosti” pripremila i izvela na znakovnom jeziku Tina Vrbanić, polaznica 8. semestra tečaja za prevoditelje.


Svoju podršku nam je pružila i pjevačica Jelena Radan putem video pozdrava.


Uz zanimljiv umjetnički program, predstavljen je Centar za prevođenje hrvatskoga znakovnog jezika, kao i projekt Tečaja hrvatskoga znakovnog jezika.


Ovom se prilikom još jednom zahvaljujemo svim našim dragim gostima koji su svojim dolaskom uveličali ovo prekrasno događanje te svim našim volonterima koji su nam pomagali u pripremama te na kraju naravno svim našim “tečajevcima” bez kojih ne bismo ni imali Smotru.


Sve ovogodišnje izvedbe možete pogledati na Dodirovom
YouTube kanalu.


Vidimo se iduće godine ☺ 

Current template:single.php