15. rođendan udruge Dodir

 

15 GODINA S VAMA
Hrvatska udruga gluhoslijepih osoba Dodir
IME ZA IZLAZAK IZ TAME I TIŠINE

 

Hrvatska udruga gluhoslijepih osoba Dodir slavi 15. rodjendan! Iako to u usporedbi sa stažem nekih drugih udruga gluhoslijepih osoba može izgledati malo, uspjesi koje Dodir neprestano postiže na nacionalnom i medjunarodnom planu dokazuju da godine nisu važne.

Godišnjicu obilježavamo radno i skromno. Pozivamo Vas da nam se pridružite !


Zagreb, 16. 12. 2009.
U knjižnici Voltino, ul. Dragutina Golika 36, otvara se šesta po redu samostalna izložba likovnih radova gluhoslijepog slikara Kristijana Bezuha, našeg Kikija. Izložba nosi naslov Dodir stripom. Malo tko voli strip i karikaturu kao naš Kristijan. Za njega je to način izražavanja svog bogatog unutrašnjeg svijeta. Tako će se i u izloženim, majstorski nacrtanim kratkim, simpatičnim i duhovitim stripovima i karikaturama s nizom detalja odraziti i Dodir, i prijatelji, i izleti, i obitelj, i susjedi, i druženja…

 


 

Osijek 21. 12. 2009.
Središnju proslavu 15. rodjendana Hrvatske udruge gluhoslijepih osoba Dodir organiziramo u Osijeku.

HOTEL CENTRAL, Trg Ante Starčevića 6, Osijek
Stručni seminar s medjunarodnim sudjelovanjem Priznati u zakonu – priznati u zajednici: Borba za prava gluhoslijepih osoba

Sudjeluju brojni domaći i strani stručnjaci čija je djelatnost povezana s gluhoslijepim osobama i borbom za njihova prava.

KINO EUROPA, Šetalište Petra Preradovića 2, Osijek
Predstava Crveno Bijela Kapica u izvedbi Dramskog studija Dodir(i),

HOTEL CENTRAL, Trg Ante Starčevića 6, Osijek
15 GODINA S VAMA
Samo za članove udruge ostatak dana i večeri je rezerviran za svečanost kojom ćemo dostojno proslaviti 15 godina Dodirove borbe za prava gluhoslijepih osoba.

Current template:single.php