3. Međunarodni kongres studenata rehabilitacije

Obavještavamo vas da na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu organiziramo 3. medjunarodni kongres studenata studijskog smjera Rehabilitacija pod nazivom "K.R.I.K. – Krenimo, Radimo, Informirajmo, Kreirajmo".


Ovo je treći takav kongres na kojem očekujemo još veći odaziv sudionika uključujući studente iz inozemstva, studente srodnih fakulteta te profesore, stručnjake i roditelje djece s invaliditetom. Kongres će se održavati u prostorijama Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na adresi Sveučilišni kampus, Borongajska cesta b.b, Zagreb.


Ovim projektom želimo postići poticanje medjunarodne suradnje, edukaciju budućih stručnjaka, daljnji razvoj suradnje medju stručnjacima srodnih područja, razmjenu iskustva iz prakse, izvještavanje o novim spoznajama unutar struke, potaknuti mladje generacije studenata da se aktiviraju, informiraju i ulažu u sebe kao buduće stručnjake.


Stoga vas pozivamo da već dovršene radove ili tek novopečene ideje i prijedloge šaljete na e-mail adresu: kongres03@gmail.com ili da nam se javite na brojeve mobitela ispisanih na dnu teksta. U okviru ovih područja, a i šire, kreirajte svoje teme:

– poticanje medjunarodne suradnje
– edukacija budućih stručnjaka
– daljnji razvoj suradnje izmedju stručnjaka srodnih područja
– razmjena iskustava iz prakse
– izvještavanje o novim spoznajama unutar struke
– promicanje volonterizma
– senzibilizacija tipične populacije
– aktualizacija modela funkcioniranja temeljenog na sustavu podrške
– osvješćivanje nedostatka modela deficita

Čekamo vas s veseljem i nadamo se uspješnoj suradnji.

Current template:single.php