Savez Dodir predstavlja dokumentarni film “U zagrljaju samoće” – gluhoslijepa stvarnost

Savez Dodir predstavlja dokumentarni film “U zagrljaju samoće”  – gluhoslijepa stvarnost

U utorak će se, 20.prosinca,  u 17:30 sati u zagrebačkom Branimir CineStar Centru, održati projekcija našeg dokumentarnog filma „U zagrljaju samoće“.

Većina priča o osobama s invaliditetom motivirajuće su i  ispričane u svrhu inspiracije drugih. One se uglavnom fokusiraju na postignuća, poput sporta ili umjetnosti, ali rijetko daju realan i potpun uvid u izazove s kojima se pojedinci svakodnevno suočavaju.

 U sklopu projekta istoimene kampanje “Šalji dalje bez prestanka”,      Savez Dodir snimio je dokumentarni film “U zagrljaju samoće”, s ciljem predstavljanja gluhoslijepe stvarnosti.

Kroz intervjue sa osam članova Udruge gluhoslijepih osoba Grada Zagreba, željeli smo ponuditi istinski prikaz nespektakularnih, ali posve zastrašujućih izazova svakodnevnog života gluhoslijepih osoba.

Prilagodba filma:

*film sadrži hrvatski titl i audio.

* iako su neki dijelovi filma na hrvatskom znakovnom jeziku, ova verzija filma nije prevedena na HZJ

 

Svi ste poznati a svoj dolazak, molimo vas, potvrdite na donjoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_BT3Lb9EaKk1veNiYRFzavueJ8EFygfP4vvz6kWVYE38J1g/viewform

Snimanje i promocija filma U zagrljaju samoće financirana je sredstvima Grada Zagreba. Sadržaj filma u isključivoj je odgovornosti Saveza Dodir i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Zagreba.

 

 

 

 

 

Current template:single.php