Humanitarna akcija “Petrino liječenje u Londonu”

Humanitarna akcija “Petrino liječenje u Londonu”
Dan je sunčan i prekrasan, kao i dobre vijesti koje vam donosimo o našoj članici Petri Rundek!
Petra je gluhoslijepa osoba, zaposlena kao edukacijski rehabilitator u dječjem vrtiću i vrlo aktivna u Savezu Dodir gdje je na čelu Foruma gluhoslijepih žena!
 
Molimo vas za pažnju, jer Vas sve pozivamo da se uključite i pridružite humanitarnoj akciji PETRINO LIJEČENJE U LONDONU, ovoj jedinstvenoj prilici da naša Petra spasi ostatke svoga vida!
 
Petra Rundek dobila je, nakon puno borbe, administrativnih zapetljancija, čekanja i nebrojenih odgađanja zbog pandemije, toliko očekivani termin za operaciju glaukoma u Londonu i na put mora krenuti odmah!
 
Stigla je ta super vijest da je zakazan termin i to 9.lipnja, no Petra putuje već ovoga tjedna jer prije same operacije, čeka ju desetodnevna izolacija, covid testiranja, brojni pregledi i pretrage pred zahvat te COVID testiranja. Svi smo uzbuđeni i nevjerojatno je vidjeti zajedništvo i podršku na djelu, kako nepokolebljivo rade na ostvarenju ove prilike!
 
no, Petrin bi boravak u Londonu, ovisno o postoperativnom oporavku i terapijama, mogao potrajati i čitava dva mjeseca i to je financijski teret koji Petrina obitelj nije u mogućnosti samostalno osigurati.
 
Iako će HZZO snositi jedan manji dio troškova, svota koju obitelj mora prikupiti da se pokriju testovi, prijevodi nalaza, smještaj, prehrana, postoperativni pregledi i lijekovi, avionske karte za Petru i njenu pratnju (koja će se morati izmjenjivati za vrijeme boravka u Londonu), iznosi 110 000 kuna!
 
Petrin je muž i također naš član i gluhoslijepa osoba, Nikola Rundek, u svrhu prikupljanja potrebnih sredstava pokrenuo humanitarnu akciju “Petrino liječenje u Londonu”, koja je prijavljena i prihvaćena u Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u Zagrebu.
 
❗️Ovim vas putem sve molimo da se priključite ovoj akciji, jer vremena je malo i svaka, i najmanja donacija je važna.
Također apeliramo da podijelite ove informacije sa što većim brojem ljudi, da nas se skupi što više..jer kako je Helen Keller govorila: „ Sami možemo učiniti tako malo;zajedno možemo učiniti puno toga!“
 
Učinimo ovo za Petru, zajedno! 
 
PODACI ZA UPLATU:
 
Nikola Rundek
IBAN račun: HR4923400093113381769
Privredna banka Zagreb
Model: 99 (neke banke traže da se upiše model 00 i kao poziv na broj tekući datum npr. 15052021)
Opis plaćanja: Petrino liječenje u Londonu
Current template:single.php