Jubilarna, 10. smotra polaznika tečaja Hrvatskoga znakovnog jezikaSve vas koji volite znakovni jezik, sve vas, koji ste ga učili u Dodiru, pozivamo da dođete i podijelite sa nama radost trenutka obilježavanja jubilarne, 10. smotre polaznika tečaja hrvatskoga znakovnog jezika, koja će se održati 


29. svibnja 2013. godine
s početkom u 18 sati
u Four Points by Sheraton
Panorama Zagreb Hotelu
Trg Krešimira Čosića 9.

Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir, već više od 15 godina uspješno provodi program Tečaj hrvatskoga znakovnog jezika u Osijeku, Splitu i Zagrebu, koji ove godine uz Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa sufinancira i Ministarstvo socijalne politike i mladih. Svake se godine na tečaj prijavljuje sve veći broj zainteresiranih te s ponosom možemo utvrditi kako nam je ova godina sa upisanih 700 polaznika, najuspješnija od svih dosadašnjih. Osim toga uz dugogodišnju suradnju s Učiteljskim fakultetom ove smo godine ostvarili i suradnju sa Zdravstvenim veleučilištem na kojemu se po prvi puta izvodi kolegij hrvatskoga znakovnog jezika.


Dođite, naši će vas polaznici uvjeriti da se na znakovnom jeziku može i pričati i pjevati i glumiti… Smotru će svojim dolaskom uveličati i posebna gošća, glazbena umjetnica, Josipa Lisac, Dodirova ambasadorica humanosti.

 

Dođite, s veseljem Vas očekujemo!

 

Current template:single.php