Obavijest o proslavi

Obavještavamo sve članove, suradnike, volontere i prijatelje da će se svečana proslava 20. obljetnice Hrvatskog saveza gluhoslijepih osoba Dodir predviđena za 17.12.2014. godine iz objektivnih razloga ipak organizirati u narednoj, 2015., godini.


Željeli smo da proslava 20 godišnjice bude jedinstvena predstavljajući poseban dan gluhosljepoće na kojem bi se okupile sve gluhoslijepe osobe iz Republike Hrvatske. Zamislili smo da to budu dva nezaboravna dana edukacije, međusobnog druženja i proslave, a kako bez njihovog prisustva, naša proslava gubi svoj smisao odlučili smo je stoga odgoditi za 2015. godinu u kojoj ćemo, čvrsto vjerujemo, uspjeti okupiti veliku većinu naših članova te organizirati dostojanstvenu proslavu koja prikazuje 20 godina rada našeg Saveza Dodir.


Toplo zahvaljujemo svima koji su se odazvali našem pozivu te se uključili ili donacijom osobno doprinijeli organizaciji proslave. Sva prikupljena sredstva, budući da nisu utrošena, i dalje ostaju namijenjena organizaciji proslave u 2015. godini.


Vjerujemo da ćete razumjeti opravdanost ove naše odluke i da ćete i dalje biti s nama.

Dodir tim

Current template:single.php