Projekt „Znakuj i ti!” je gotov!

Projekt „Znakuj i ti!” je gotov!
Godinu dana radili smo punom parom, provodeći različite aktivnosti. Bilo je jako puno izazova od samih početaka i činjenice da je od projektnog prijedloga do samog ugovaranja prošlo više od godinu dana, zatim samih kašnjenja u odobravanju izvještaja i isplate sredstava…Sve nas je to povremeno dovodilo do teških trenutaka no sretni smo što smo, unatoč svemu, uspjeli sve aktivnosti privesti kraja kako smo planirali!
Snimili smo 24 online dnevnika za i o gluhoslijepim osobama što se pokazalo vrlo zahtjevno u tempu od dvije emisije mjesečno. Hvala svima na komentarima, svakako ćemo ih uzeti u obzir pri planiranju novih sličnih aktivnosti. Također smo proveli i edukaciju instruktora hrvatskog znakovnog jezika u Splitu te edukaciju prevoditelja u Zagrebu.

Kruna svega je naš NOVI UDŽBENIK „ZNAKUJ I TI!“ za učenje hrvatskoga znakovnog jezika, razine A1, koji je nedavno stigao iz tiskare i ugledao svjetlo dana!
Ni sami ne možemo vjerovati da smo odradili ovaj lavovski posao…ali jesmo!💪 Sada na zasluženi odmor a više o svemu u rujnu, kada se veselimo prvoj generaciji polaznika Tečaja hrvatskog znakovnog jezika koji će učiti po novom udžbeniku!

*Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Current template:single.php