Virtualna edukativna tura kroz Park Maksimir i virtualna radionica za djecu

Virtualna edukativna tura kroz Park Maksimir i virtualna radionica za djecu

Jako smo se radovali šetnjama Maksimirom kao i  interaktivnim, inkluzivnim radionicama koje smo osmislili za djecu, no provedba je ipak, sukladno mjerama zbog pandemije, morala biti putem interneta.

Pridružite nam se stoga u vrlo zanimljivoj i edukativnoj virtualnoj šetnji uz stručno vodstvo prekrasnim Maksimirom i saznajte osnovne informacije o znakovnom jeziku i zajednici koja ga koristi!

Navedene aktivnosti dio su projekta  “Gradski prozori u prirodu – unaprjeđenje urbane bioraznolikosti i razvoj zelene infrastrukture ( Modernizacija II). Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir, jedan je od partnera u ovom projektu, kojim Grad Zagreb donosi čitav niz inkluzivnih edukacijskih programa, prilagođenih svim osobama sa senzoričkim oštećenjima, s posebnim naglaskom na gluhoslijepe osobe.

 

Projektom se želi revitalizirati prirodna baština u parku, uspostaviti posjetiteljska infrastruktura, osnažiti turistička i ugostiteljska ponuda u parku, te znatno unaprijediti edukacijski i interpretacijski kapaciteti ustanove kako bi se posjetitelji – uključujući i one s invaliditetom – bolje informirali i educirali o vrijednostima prirodne baštine.

 

*Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Current template:single.php