Vizija i misija

Nikad ne možemo zaista upoznati osobu sve dok ne razmatramo stvari s njezine točke gledišta… Sve dok ne uđemo u njezinu kožu i prošetamo u njoj.

Harper Lee

Naša misija realizira se kroz programe i projekte koji su osmišljeni za pokrivanje svakodnevnih potreba gluhoslijepih osoba. Provođenjem edukacijskih, rehabilitacijskih, socijalizacijskih i kreativnih radionicanastojimo zadovoljiti potrebe i želje gluhoslijepih osoba.

Slijedimo izreku kako je najbolji način za predviđanje budućnosti njeno stvaranje u sadašnjosti i upravo stoga je izgradnja Centra Dodir jedan od naših najvažnijih projekata. Centar je zamišljen kao mjesto koje približava svijet gluhoslijepih osoba lokalnoj zajednici i na taj način potiče međusobni rast i razvoj, suradnju i razmjenu iskustava, uvažavanje i prijateljstvo, primanje i davanje.


Naša je vizija ustrajanje u izvrsnosti u svemu što radimo i timskim naporima omogućujemo gluhoslijepim osobama ostvarenje njihovih osobnih potencijala vodeći se pri tome motom – da postignemo moguće, moramo učiniti nemoguće! Osnažujući naše članove u znanjima i vještinama osiguravamo njihovu učinkovitost u osobnom i profesionalnom razvoju te potičemo njihovo kvalitetnije življenje.

Current template:page.php