Vrijednosti

MI STVARAMO MOGUĆNOSTI

Jedini u Hrvatskoj stvaramo brojne mogućnosti osobama s gluhosljepoćom, ali i svima koji su s njima povezani, bilo posredno ili neposredno. U naš rad uključujemo i osobe s gluhoćom. Pružamo priliku svima te dajemo mogućnost za (do)školavanja, usavršavanja i zapošljavanja.

MI GRADIMO MOSTOVE KOMUNIKACIJE

Svi naši djelatnici, stručni suradnici, članovi, prijatelji i volonteri poznaju i koriste načine komunikacije koji omogućavaju gluhoslijepim osobama dobru razmjenu i pristupe informacijama te ih na taj način vode iz izolacije u potpuniji i sretniji život

 MI SMO KREATORI ZNANJA

Pronalazimo sve bolje, kreativnije i inovativnije pristupe i načine u poboljšanju kvalitete života osoba s gluhosljepoćom

MI SMO PRENOSITELJI ZNANJA

Gluhosljepoća kao multidimenzionalan fenomen zahtijeva djelovanje na različitim područjima u svrhu poticanja kvalitete aktivnog življenja osoba s gluhosljepoćom. Tijekom svog djelovanja razvili smo i proveli jedinstvene programe i službe za osobe gluhosljepoćom i njihove obitelji kao što su:

• individualni edukacijsko-rehabilitaijski programi za osposobljavanje i neovisno življenje 
• program dvogodišnjih tečajeva hrvatskog znakovnog jezika 
• program za izobrazbu intervenora 
• program za izobrazbu stručnih prevoditelja 
• Služba savjetodavne i psihološke podrške 
• Služba podrške Dodir 
• Centar za prevođenje hrvatskog znakovnog jezika

MI SPAJAMO LJUDE

Našu snagu i vječnu motivaciju pronalazimo u našim volonterima, starima i mladima, našim suradnicima, članovima obitelji i prijateljima… Svi oni odvajaju velik dio svog vremena da omoguće kvalitetniji i sretniji život gluhoslijepim osobama.

MI SMO TIM SA SRCEM

S nama rade i surađuju stručne osobe sa srcem. Imamo osoblje visokih moralnih i etičkih vrijednosti.

Current template:page.php