“I mi znamo i mi možemo”


Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih održao je u Topuskom od 25.-27.02.2014. dvodnevni seminar s temom ”I mi znamo i mi možemo” s ciljem financijskog i programskog osnaživanja udruga članica.

Dodir kao krovna organizacija gluhoslijepih osoba u Hrvatskoj, provodi aktivnosti koordiniranja i usmjeravanja udruga članica prilikom realizacije zajedničkih projekata, jača njihove postojeće kapacitete pružanjem edukacije i širenjem svojih znanja i vještina u provođenju programa i projekata.


 

Umrežavanjem s lokalnim udrugama ostvarujemo mogućnosti on-line komunikacije (Skype, webcam), čime se omogućava bolja koordiniranost i donošenje odluka u najkraćem mogućem vremenu. Uz to, sav ljudski kadar Saveza svakodnevno je dostupan djelatnicima lokalnih udruga kako bi se savjetovale oko provođenja svojih aktivnosti i provedbe programskih aktivnosti Saveza.Suradnja se također provodi organiziranjem zajedničkih okruglih stolova/tribina/javnih rasprava s ciljem ojačanja sposobnosti zagovaranje i promicanja prava gluhoslijepih osoba u društvu.


 

Current template:single.php