Tečaj HZJ

 


Otvaraju se prijave za upis u 3. semestar tečaja hrvatskog znakovnog jezika

 

Nakon kratke stanke nastavljamo s učenjem hrvatskog znakovnog jezika! 

Za sve zainteresirane polaznike otvaraju se prijave za upis u 3. semestar tečaja HZJ-a u Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Vinkovcima!

Prijave su otvorene do 12. veljače 2021. (petak).

Cijena je 500 HRK (administrativni troškovi i didaktički materijali), a uplate će se izvršiti uživo, u dogovoru s instruktorima.

 

Provedba 3. semestra počinje 15. veljače 2021., tada ćete od instruktora zaprimiti informacije o terminima i mjestu održavanja tečaja.

 

Uvjet za upis u 3. semestar tečaja HZJ-a:

  • Položen 2. semestar tečaja HZJ-a.

 

Ostale informacije:

  • S obzirom na trenutačne epidemiološke mjere i preporuke, tečaj će se u Zagrebu održavati virtualno (Zoom), a u ostalim gradovima u dogovoru s instruktorima.

 

Kontakt:

 

 

 Prijavite se ispod.

 

Fill out my online form.

 

 

 

 

 


 

 

 


Dodirov Tečaj znakovnog jezika – uspješno proveden projekt

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske je u svojem Izvješću o financiranju projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora u 2011. godini navelo Tečaj hrvatskoga znakovnog jezika Hrvatske udruge gluhoslijepih osoba Dodir kao jedan od primjera uspješno provedenih projekata financiranih iz javnih izvora u 2011. godini. To je velika čast za Dodir, koji je stvorio prvi kurikulum za tečaj hrvatskoga znakovnog jezika i u skladu s njim izdao prvi udžbenik hrvatskoga znakovnog jezika, Znak po znak 1, 2 i 3.

Više možete naći na str. 10 i 11 Priloga 1 (str. 91-92 dokumenta u PDF-u) samog Izviješća, na internetskoj stranici:
http://www.uzuvrh.hr/userfiles/file/IZVJEŠĆE%202011.pdf

 

Current template:page.php