Javna obrana doktorske disertacije

Obavijest za sve zainteresirane!

 

Posebna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas da prisustvujete obrani doktorske disertacije "Meeting Challenges – Deafblind Interpreting From a User’s Perspektive" (“Izazovi na sastancima – korisnička perspektiva prevođenja gluhoslijepim osobama”) naše predsjednice mr. sc. Sanje Tarczay koja će se održati u petak, 12. rujna 2014. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Edukacijsko- rehabilitacijskog fakulteta (dvorana Plitvice, u zgradi Centra za rehabilitaciju).


Misija i vizija Sanje Tarczay oduvijek je usmjerena prema priznavanju gluhosljepoće i stvaranju okruženja za kvalitetno življenje gluhoslijepih osoba u Republici Hrvatskoj. Tijekom 20 godina osnaživanja gluhoslijepih osoba i sebe same, u znanjima i vještinama, osigurava učinkovitost u profesionalnom i osobnom razvoju te time nemoguće uvijek pretvara u moguće.


Sanja Tarczay biti će prva gluhoslijepa osoba, doktorica znanosti u RH. Svojim dolaskom podržavate vjeru Sanje Tarczay, svih gluhoslijepih osoba i osoba s invaliditetom da
snovi mogu postati stvarnost!

Current template:single.php