Dodirova božićna čarolija


Božićno veselje, miris kolača i otvaranje poklona, ni ove godine nije zaobišlo Dodir. Tradicionalni božićni domijenak , održao se 18. prosinca, u dobrom starom Remetinečkom gaju.


Ovogodišnje iznenađenje bili su 7.d razred o.š. Bogumil Toni iz Samobora priredivši dvije pjesme na znakovnom jeziku. Svojim izvedbama pjesama dirnuli su srca svih naših članova, Učenici su pod vodstvom gospođe Marije Škreb, te uz pomoć gospodina Ivice Cvetkovića, marljivo vježbali 2 mjeseca, a konačni rezultati zadivili su sveprisutne.


Zahvaljujući našim donatorima, volonterima i suradnicima, hodnicima Remetinečkog gaja zamirišali su razni kolači i ostale delcije, a naši gluhoslijepi članovi sa veseljem su napunili svoje trbušćiće.


Božićna proslava ne bi bila ista, bez poklona koji u djedovim rukama blista! Dodirov djed Božićnjak izmamio je brojne osmijehe prilikom dodjele poklona odgovarajućih brojeva tombole.


U popodnevnim satima, božićnoj priči su se pridružila i dječica. Hodnicima su odjekivali veseli glasovi, a brojne igre koje smo im priredili u potpunosti su zaokupirale njihovu pozornost. Red igre, red plesa, red kolača i tako smo bili sve bliže dolasku djeda Božićnjaka. Velikom vrećom punom poklona očarao je dječicu i razveselio ih raznovrsnim poklonima.


Još jedna Dodirova božićna priča dobila je svoj sretan završetak! Ispunjenih srca, s veseljem i zadovoljstvom ulazimo u novu Godinu.


Posebno zahvaljujemo svim donatorima, volonterima, velikim i malima ,koji su omogućili da i ove godine unesemo božćno veselje u srca naših članova.


Svima Vama želimo sretne blagdane i uspješnu 2014. godinu! 

Current template:single.php