Kako smo obilježili Međunarodni tjedan Helen Keller?

 

Ove smo se godine posebno potrudili da održimo uspješan tjedan Helen Keller prepun zanimljivih događanja. Za sve one koji nas nisu pratili, neka vam bude žao. No, kako mi nismo zlopamtila, nastojat ćemo vam prenijeti dašak atmosfere prošlog tjedna.

Osim što smo se kao organizatori pošteno oznojili i nauživali klasične porcije stresa, možemo reći da smo zadovoljni učinjenim. Imali smo odličan i raznolik program u kojem se našlo za svakog ponešto: od izložbe, predstave, posjeta memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, smotre znakovnog jezika i humanitarnog golf turnira.

Ovim putem željeli bi zahvaliti svima koji su nas podržali i s kojima smo surađivali tijekom tjedna Helen Keller posebice Galeriji Likum na organizaciji skupne izložbe gluhoslijepih umjetnika, Centru za kulturu Trešnjevka na besplatnom ustupanju dvorane za održavanje predstave i tehničkoj pomoći, Centru za ženske studije na izvrsnom i poučnom predavanju o Mariji Jurić Zagorki, International Women’s Clubu na sudjelovanju u našim aktivnostima i angažmanu u humanitarnoj tomboli, voditeljici Antene Zagreb Jeleni Ribić i glumici Mariji Borić na preuzimanju voditeljske palice 7. Smotre hrvatskoga znakovnog jezika, udruzi “Sineki” na ustupanju nadasve zanimljive kamion-pozornice te Golf & Country Clubu Zagreb i firmi EPTA d.o.o. na organizaciji humanitarnog golf turnira i želji za pomoć. I na kraju zahvala svim volonterima i svim Dodirovcima na strpljenju i trudu koji su uložili u pripremu programa.

Nadobudni kakvi jesmo, već smo si postavili i ciljeve za sljedeću godinu. Vjerujte, pripremit ćemo se još bolje! Budite spremni! 🙂

 

Galerija slika nalazi se ovdje:

 

 

Current template:single.php