Naša volonterka godine!

Naša volonterka godine!

Snaga i temelj Dodira od samih početaka bili su prijatelji i članovi obitelji, ljudi velika i nesebična srca – VOLONTERI- čiji je doprinos trajno utkan u postojanje i djelovanje Saveza.

Cilj je bio i ostao da volonteri, svatko na svoj način na koji zna, može i umije, pomogne gluhoslijepim osobama premostiti raznorazne društvene prepreke te im na taj način omoguće uključivanje u život zajednice.

Naš „Tim sa srcem“ živi i danas, aktivan u Savezu i u svim lokalnim udrugama članicama a nadamo se da će se samo širiti i rasti!

Za kraj, vrlo aktivne volonterske godine, bilo je teško izabrati tko se baš posebno istaknuo, no organizirali smo sve lokalne udruge da nam predlože svog kandidata te prilože svoje obrazloženje ali i video volontera/ke u kojemu će nam predstaviti sebe, svoje motive i svoj volonterski rad. Žiri je dao svoje glasove i donio odluku!

Naša volonterka godine je Kristina Pinjušić!

Kristina je studentica završne godine socijalnog rada i volonterka Udruge gluhoslijepih osoba grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Kako bi komunikacija sa gluhoslijepim osobama bila što uspješnija, završila je tečaj hrvatskog znakovnog jezika. Uvijek je spremna na nove izazove, vrlo je strpljiva i velikodušna!

Kristini šaljemo Pohvalnicu i mali znak pažnje, a vas sve pozivamo da nam se pridružite i čestitamo Međunarodni dan volontera!❤️

 

Kontaktiraj nas na volonter@dodir.hr
ili se prijavi putem on-line obrasca – https://dodir.wufoo.com/forms/s19vjacw0uk2od9/
Current template:single.php