Suradnja Udruge Dodir s Udrugom Plavi telefon

Projekt Ja, ti, mi koji su provodili Udruga Plavi telefon i 4i razred Prve ekonomske škole uspješno je došao do svojeg kraja! Projekt je bio usmjeren na povećanje socijalne uključenosti osoba s teškoćama u razvoju i povećanje razine podrške okoline prema njima. Glavne aktivnosti projekta provodili su učenici 4i razreda – Richard Tronšek, Marko Jolić, Davor Biško, Tomislav Maraković, Mateja Matić, Marija Debanić, Mirna Šimunović, Jelena Kiseljak, Karolina Bolšec, Nives Polojac, Nita Aliti i Marija Prša pod mentorstvom prof. Katice Katalinić. U suradnji s institucijama i organizacijama koje uključuju osobe s teškoćama u razvoju, mladi su izvodili aktivnosti koje su pružile odgovor na pitanja: "Kako ja mogu doprinijeti rješavanju teškoća vezanih uz osobe s teškoćama u razvoju?" i "Kako bih volio/voljela da se vršnjaci više uključe u moj život?".

 

 

Prikupljene ideje spojene su i oblikovane u razglednice, koje su podijeljenje učenicima ekonomskih škola na Danima samorazvoja.
Uspješnoj realizaciji projekta Ja, ti, mi značajno su doprinijeli Poliklinika Suvag, Hrvatski savez udruga tjelesnih invalida i Udruga Dodir.

 

Udruga Plavi telefon, mladi 4i razreda i njihova mentorica prof. Katalinić zahvaljuju Sanji Tarczay, predsjednici Udruge Dodir, na sudjelovanju u procjeni prikupljenih ideja i potreba za razglednice.

Pogledajte razglednice na web stranici Udruge Plavi telefon.

Current template:single.php